WIJ KNIEUWS


NA 10 JAAR GAAT ONZE HEALING PRAKTIJK SLUITEN EN GAAN WE DOOR MET COLOUR OF DOGS - HOND EN MENS IN LIEFDE VERBONDEN!


We hebben ontdekt dat: 

Een liefdevolle, begripvolle omgang met de hond zijn gedrag en zijn emoties  de SLEUTEL IS NAAR EEN GELUKKIG EN GEZOND LEVEN EN  HEALING OVERBODIG MAAKT.

DUS DAAR GAAN WE ONS OP RICHTEN!!


Het was een prachtige tijd om HEALING aan hond en mens te mogen geven. Wij zijn iedereen zo dankbaar voor het vertrouwen wat ons geschonken is. Om even een stukje voor uw hond te mogen zorgen. Wij zijn met het vertrouwen en met uw hond, altijd met de grootste mogelijk zorg omgegaan. Net alsof het onze hond was. Dat is onze passie, liefde en kundigheid.

Voor minder doen we het niet

Het was vooral HEEL ERG DANKBAAR er voor honden te mogen zijn, die in nood waren en we voelden ons zeer vereerd en dankbaar getuige te mogen zijn van al het moois wanneer we de honden zienderogen zagen opknappen of getuige en steun en stem mochten zijn voor honden die ervoor kozen om.naar een andere wereld te gaan. Deze honden, ook katten hebben wij hierin mogen begeleiden, wij danken vooral Poes Cynthia, hond Poeh, hond, Winnie, hond Pooh, hond Billy en hun dierbare baasjes voor hun oprechtheid, vertrouwen, liefdevolle zorg, moed en kracht hierin om hun dier tot het laatst aan toe bij te staan onder onze begeleiding in samenwerking met de betreffende dierenarts. Dank aan Peter Boskamp voor de meest liefdevolle begeleiding bij euthanasie die ik ooit gezien en ervaren heb en dank aan Peter en diergeneeskundig Centrum Beek dat hun ons tijd en ruimte beschikbaar hebben gesteld om Healingen en spreekuren in hun kliniek te mogen geven en voor de alle puppy "partys" die onder onze begeleiding aldaar plaatsvonden. Hier konden mensen kennismaken met de kalmerende communicatie van de hond /pup. Dank voor alle vertrouwen.

Dit hebben wij altijd gewaardeerd en waarderen wij nog steeds zeer.

Onze dank voor alle goede zorgen!

Ook honden die al bij dierenartsen en specialisten opgegeven waren EN als laatste kans bij ons kwamen, bijvoorbeeld met hernia, niet meer kunnen lopen, met epilepsie en hartproblemen en zoveel meer zeer ernstige, ons echt aan het hart gaande klachten wisten de weg naar ons te vinden en knapten wonderbaarlijk weer op!

We konden soms zelf onze ogen en oren niet geloven!

HET WAS FANTASTISCH OM DIT MEE TE MOGEN MAKEN , EN GETUIGE TE MOGEN ZIJN VAN HET GELUK VAN HOND EN MENS HIERIN!

ONBESCHRIJFELIJK MOOI.

MAAR OOK ZEER CONFRONTEREND, HEEL INTENS, ZEER VERANTWOORDELIJK OM ZO OP HET RANDJE BIJ LEVEN EN DOOD VAN DE HOND VAN DE HOND TE STAAN EN ALLES WAT DE HOND BELASTE, MEEGEMAAKT HEEFT EN ONDERDRUKT HEEFT ONDER OGEN TE ZIEN EN DAT IN HET POSITIEVE OM TE KEREN PLUS DE BAASJES VERTROUWEN TE GEVEN EN HOOP EN KRACHT EN MOED TE GEVEN NIET OP TE GEVEN EN TE BLIJVEN VECHTEN VOOR HUN HOND!.

MAAR WE HEBBEN HET GEDAAN! MET ALLE LIEFDE, PASSIE EN OVERGAVE.

24/7

ONS MOTTO: 

VOORKOMEN IS BETER DAN  GENEZEN!


na 10 jaar hebben we besloten om het roer om te draaien.

We hebben gezien dat heel veel, bijna alle gezondheidsklachten, ook gedrag voortkomen uit onbegrip en emotionele wanhoop en emotionele verwaarlozing van de hond. Het lichaam en ook de hond zelf lijdt daaronder, zonder dat wij het bewust zijn en zien..

DAT HEBBEN WE VAN HONDEN GELEERD. EN DAAR WILLEN WE WAT AAN DOEN!

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN!!

In plaats te blijven healen hebben we besloten ons tot de KERN te richten om dit te voorkomen!

All Rights reserved. 1997-2022. Colour of Dogs  Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Marleen Schmets gebruikt worden  in welke vorm dan ook. 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.