HONDENCOMMUNICATIE CONSULT MET EEN BOODSCHAP

  • WANNEER JE HOND ANGSTIG IS
  • WANNEER JE HOND BOOS IS
  • WANNEER JE HOND ZIEK IS
  • WANNEER JE HOND GEZONDHEIDSKLACHTEN HEEFT
  • WANNEER JE JE HOND WILT HOREN OMDAT HIJ BELANGRIJK VOOR JE IS
  • WANNEER JE EEN GOEDE BINDING MET JE HOND WILT OPBOUWEN
  • WANNEER JE HOND JE LIEF IS. 
  • WANNEER JE HOND NIET GOED IN ZIJN VEL ZIT

Dan helpt je hond jou om de oorzaken te begrijpen en de  juiste oplossingen te vinden zonder hem geweld aan te doen. Op een gemakkelijke en liefdevolle manier.  Hij kent zichzelf immers het beste. 

Ik ben de overbruggende brug tussen de honden en de mensentaal. Heel Praktisch! 

De afstand tussen hond en mens wordt kleiner omdat de hond de kans krijgt begrepen en gehoord te worden en zich te uiten zoals hij het vaak nooit heeft kunnen doen.

Dit komt zijn gezondheid en welzijn ten goede en vooral zijn geluk.
Stel je maar voor hoe het is, dat niemand je begrijpt, je niet met woorden spreekt en toch contact en verbinding zoekt. Stel je maar voor hoe het is, om niet begrepen en steeds verkeerd begrepen te worden. hoe dat voelt? Niet leuk kan ik je uit de grote hoeveelheid gesprekken die ik met honden heb zeggen.

Ik weet niet hoe het voor jou is, maar ik kan soms erg onzeker zijn als het het welzijn van mijn honden betreft. Doe ik het goed? Ik wil het beste voor mijn honden, maar ook ik twijfel soms, als ik bijvoorbeeld zelf niet goed in mijn vel zit. Ik ben dan zo dankbaar en blij dat ik mijn hond kan horen en vragen wat ik wilt weten. Het geeft diepe innerlijke rust voor ons allle twee.  Want als ik mijn hond vraag over of hij naar een dierenarts wil, pijn heeft, op vakantie wil of wat dan ook, weet ik zeker dat ik goed doe. Ik wil hem niet overslaan, het is en blijft zijn leven, ook al zorg ik voor hem. En dat wil ik goed doen! 


Dus twijfel niet, zonde van de tijd. 

verdiep je relatie, creĆ«er rust voor jullie alle twee. 

Per email of telefoon. Bedrag bepaal je zelf. Zie www.colourofdogs.nl/prijslijst 

All Rights reserved. 1997-2022. Colour of Dogs  Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Marleen Schmets gebruikt worden  in welke vorm dan ook. 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.