HEART TO HEART individuele ONLINE E-MAIL CURSUS

In deze cursus wordt jij individueel online begeleid om vanuit je hart met je hond te verbinden en samen te leven. Je krijgt hiervoor per email de nodige informatie en lesmateriaal. Daarbij hebben wij contact per video bellen om je persoonlijke ontwikkelingen samen met je hond door te spreken. De cursus duurt 7 weken. Je krijgt 1 les en contact moment per week. 

Op dit moment wordt deze cursus niet aangeboden. Stuur een email als je interesse hebt.

ERVARINGEN

Mieke: jouw lessen zijn heel boeiend en sluiten aan bij wat ik wil leren. Ik lees het zo graag en zie het zo graag

Ik kan nog uren doorpraten over mijn ervaring, maar wil vooral heel dikwijls jou cursus lezen en herlezen."

Anita: Hartelijk dank alvast voor je tijd en aandacht en je mooie lessen!

Helen: Ik was al een tijdje zoekende naar een cursus die me meer inzicht gaf in de relatie tussen mens en hond. Vele opvoedingsmethoden voelden niet juist aan en bleven te oppervlakkig.Toen kwam het boek van Helena (Stress bij honden) en haar fantastische online cursus op mijn pad. Ik voelde meteen dat dit een methode is vol liefde en met aandacht voor wat nu echt het beste is voor de hond. Zeker een aanrader voor wie vanuit liefde en respect een betere omgang wil met deze fantastische schatten!

Ingrid: Bedankt voor al je tips en wauw wat leer ik veel over honden. Ik vind het cursusmateriaal interessant en herken ook veel. Ik ben een snelle lezer en leerling en ben door al het materiaal heen. Nu niet schrikken, ik ga het ook nog allemaal herlezen, herkauwen en op me in laten werken. Het is inderdaad soms confronterend en ook voel ik onmacht en onvermogen omdat ik in de afgelopen drie jaar veel verkeerd heb aangepakt. Wist ik veel, het is onze eerste hond. Ik hoop dat ik hem niet te veel heb beschadigd en dat herstel mogelijk is"

Els: Eerst en vooral een dikke proficiat met deze prachtige liefdevolle cursus. Je kan echt voelen dat je dit uit het diepste van je hart hebt geschreven. Ook het feit dat je aanhaalt de tijd te nemen vond ik zo waardevol voor mij."

Monique: Aan jou wil ik zeggen dat je een bijzondere gave hebt en dat je alle vertrouwen in je zelf mag hebben om dit in de wereld te zetten.Je zult veel mensen (en dieren) heel veel kunnen bieden. 


INTERESSE? STUUR EEN EMAIL

All Rights reserved. 2012-2022. Helen(a) met honden |Colour of Dogs.  Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Colour of Dogs. Helena Schmets.  in welke vorm dan ook. Contactgegevens:
Email:Colourofdogs @ gmail.com | tel: 0624109877 | diensten: ook online | Lokatie Eyserbos. (Z-L) 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.