MAG IK OP MIJN MANIER BLIJ ZIJN?

16-01-2022

Mag ik blij zijn zegt op mijn manier? Zegt en vraagt de hond zich af.  Hoe dan? Hoe wil je dat ik blij ben? 

Als hond betekend dat ik dan gek doe en torenhoog opspring. Misschien wel over meubels vlieg of misschien wel op je hoofd zit.  Want jouw hoofd is gelijk aan het hondenhoofd voor mij. Ik zie jou als een hond dus ik begrijp jou af en toe niet als ik niet mag blij zijn en niet mag opspringen of je hand in mijn mond pakken. Ja, zo uit ik blijdschap. Dat doen honden. Daar hoef je niet mee voor op training om mij dat af te leren.  Je mag gewoon samen met mij blij zijn! Dan genieten we er beiden van. 


Doe je mee? Ik doe je echt geen kwaad als ik blij ben en opspring, en blaf, en misschien mijn tanden gebruik. Ik ben alleen maar blij en wil mijn blijdschap kwijt. 

kun je blij zijn met mij en om mij? 

De hond die jij in je leven hebt gehaald om samen blijdschap en vreugde te ervaren. Ik kan toch niet alleen maar zit , af , naast en rustig en aangepast zijn? 

Hier ben ik. De blije onbesuisde hond. 

All Rights reserved. 2012-2022. Helen(a) met honden |Colour of Dogs.  Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Colour of Dogs. Helena Schmets.  in welke vorm dan ook. Contactgegevens:
Email:Colourofdogs @ gmail.com | tel: 0624109877 | diensten: ook online | Lokatie Eyserbos. (Z-L) 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.