"doe je hond een plezier"

medium consult of energy healing

doe moeite hem te begrijpen Vul een subtitel in

GEDRAG EN GEZONDHEID

 van honden

De hond is meer dan zijn gedrag en meer dan zijn lichaam. Hij heeft ook emoties en ervaart naast fysieke ook emotionele pijn . 

LICHAAM SPREEKT
LICHAAM SPREEKT

Het lichaam spreekt harder, daar waar met niet naar het lichaam leert luisteren. Lichamelijk klachten van de hond worden erger, wanneer emotionele behoeften genegeerd en niet gezien begrepen worden. 


Daar waar de hond zorg nodig heeft en het niet krijgt, spreekt hij met zijn lichaam. Allerlei lichamelijke klachten kunnen hierdoor ontstaan en de kop opsteken. 


Alleen het lichamelijke behandelingen is symptoombestrijding. Alhoewel het zeker ook nodig is om de lichamelijke klachten zoals pijn etc te behandelen en evt.hiervoor naar een dierenarts te gaan. 

Belangrijk is bewust te zijn dat hond niet alleen zijn lichaam is. En dat lichaam en geest (ziel, gevoelens)  altijd met elkaar verbonden zijn! 

GEDRAG SPREEKT
GEDRAG SPREEKT

Het gedrag van honden wordt duidelijker, zichtbaarder, storender, naarmate de hond zich niet begrepen en gesteund voelt in zijn hondse behoeften en emoties.


Dat lijdt tot frustratie, spanning en stress. Correcties zijn symptoom bestrijding en bestrijden en onderdrukken de symptomen. Dit maakt het van kwaad tot veel erger


De hond spreekt met zijn gedrag, wat er in hem leeft. Gedrag staat nooit op zichzelf. Net als ziekte nooit op zichzelf staat. 

Wanneer gedrag niet begrepen wordt en de hond zijn gedrag en emoties en behoeften moet onderdrukken wordt hij uiteindelijk niet alleen geestelijk maar ook  lichamelijk ziek. 

All Rights reserved. 2012-2022. Helen(a) met honden |Colour of Dogs.  Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Colour of Dogs. Helena Schmets.  in welke vorm dan ook. Contactgegevens:
Email:Colourofdogs @ gmail.com | tel: 0624109877 | diensten: ook online | Lokatie Eyserbos. (Z-L) 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.