ENKELE REACTIES EN PERSOONLIJKE ERVARINGEN

 MIJN HOND  VOELT ZICH DUIDELIJK BETER

MIJN HOND IS  VERANDERD, ANDERS, BLIJER, LICHTER, VROLIJKER, alles gaat gemakkelijker.

MIJN HOND EET   EINDELIJK WEER MET VEEL SMAAK 

WIJ BEGRIJPEN ONZE HOND NU VEEL BETER, WIJ ZIEN DAT HET HEM DAT GOED DOET 

Mijn hond was er slecht aan toe. De dierenarts wist geen raad. Dank aan jou hulp hebben wij hem weer op de been kunnen krijgen en gaat het weer goed met hem!

 MIJN PUPPY IS ECHT EEN PRACHTIGE DAME GEWORDEN! Ook al was het even wennen aan deze andere benadering, mijn hond begreep het meteen! zo dankbaar en blij dat we jouw via via gevonden hebben!

Na een ongeluk was een hond er slecht aan toe. De healing tijdens de operatie en erna heeft hem zo goed geholpen dat hij de dag na de operatie alweer zelf kon staan en lopen en naar huis kon en van de grootste schrik bekomen was.  De dierenartsen konden het snelle herstel niet begrijpen. 

Een hond was ernstig benauwd, baasje in tranen en paniek.  Dierenarts zei dat het een vernauwing van de luchtpijp was en dat een gevaarlijke operatie eraan zat te komen. Na twee healingen kon de hond weer vrij ademen en de operatie is niet nodig geweest. Er waren andere- ook emotionele- oorzaken. 

Een hond die het baasje over de straat trok, in huis de gordijnen een andere vorm gaf en het baasje met de hand in de haren zat is na een jaar coaching totaal veranderd. In diverse healingen gaf de hond aan last te hebben van geen leuke energieen in huis van de vorige (overleden) bewonders. Na hard werken  met healing en na verhuizing is de hond (en het baasje) de rust zich zelve. Op een training werd de hond als onhandelbaar en dominant verklaart. Dit tot groot verdriet van beiden.  Een etiket dat de theorie eer doet, maar de hond niet.  

All Rights reserved. 1997-2022. Colour of Dogs  Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Marleen Schmets gebruikt worden  in welke vorm dan ook. 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.