"Denk in liefdevolle oplossingen, dan zijn ze er ook. 

Healing van gedrag en gezondheid

Door voor psychische ontspanning te zorgen vind er heling plaats. 

Mogelijkheden

Binnenkomer INTAKE
Binnenkomer INTAKE

Wanneer u nieuw bent is er eerst een intake gesprek met u en uw hond. Als duidelijk is wat er met de hond aan de hand is en hoe uw hond het beste geholpen is, kunnen we met het traject beginnen. 

  • energetische medicijnen
  • vitamines
  • kruiden
  • energy healing
  • psychische ontspanning
  • hondencommunicatie (hondenfluisteringen) 
  • praktijklessen
  • praktische tips

maken deel uit maken van het traject. 


(online) COACHING
(online) COACHING

Durf jij in het diepe te springen met je hond? 

Coaching geeft een steun in de rug voor bepaalde periode om een nieuwe start te maken. het is een combinatie van (online) gedrag- healing- reading. Ik ben stand by om jou en je hond op de juiste weg te houden tot dat jullie het weer zelfstandig verder kunnen. 

Wellness en HEALING
Wellness en HEALING

Een bang of gewond hart heeft liefdevolle zorg nodig. 

Healing (online) geef jou hond die zorg die hem psychisch heel diep doet ontspannen. 

Hierdoor neemt stress af en ontspanning toe waardoor gedrag en gezondheid positief veranderen. 

Healing (wellnessbehandeling) wordt aangevuld met energetische supplementen. tegelijk vertel ik u wat de oorzaak van de klacht, onbalans is en deze wordt in de sessie ook behandeld. 

U hoeft er verder niets voor te doen.  Het gaat vanzelf. Alleen genieten van de rust. Sommige mensen vallen ook in slaap. Dus wel voor een rustige en veilige plek zorgen.  Het is stress reducerend, en bevordert lichamelijke gezondheid, harmonie en innerlijke vertrouwen en het gevoel van innerlijke veiligheid. 

HONDENBOODSCHAPPEN
HONDENBOODSCHAPPEN

Geloof het of niet. Alle honden hebben boodschappen voor hun baasjes.  


Honden hebben veel wijsheid en veel te vertellen. Ze willen ons helpen maar weten zelf meestal niet de communicatie kloof tussen hond en mens te overbruggen. Een hondenfluistering biedt uitkomst om de hond ook een stem te geven en hem aan het woord te laten. Hierbij kan hij aangeven wat hij nodig heeft en wat zijn boodschap voor jou is. 

OPLEIDING EN BIJSCHOLING
OPLEIDING EN BIJSCHOLING

Het is tijd om de kennis over hondengedrag bij te spijkeren. Het is allang niet meer zo, zoals men er jaren geleden overdacht

je zult het zelf waarschijnlijk ook al gemerkt hebben, er wordt raar naar je gekeken wanneer je met een getrainde hond over straat loopt, hem laat luisteren etc. Het is niet meer van deze tijd. 

Inmiddels weten wij dat de hond meer is dan zijn gedrag. We weten inmiddels dat hond ook diepe emoties heeft, hoogsensitief en zeer stress gevoelig is.  De tijd heeft ons ingehaald. Gelukkig maar. Het maakt het leven van honden en mensen mooier en gemakkelijker. Daarom geef ik bijscholingen en opleidingen om goed bij de tijd en in het NU te blijven en de honden en mensen het beste te bieden. .  

All Rights reserved. 2012-2022. Helen(a) met honden |Colour of Dogs.  Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Colour of Dogs. Helena Schmets.  in welke vorm dan ook. Contactgegevens:
Email:Colourofdogs @ gmail.com | tel: 0624109877 | diensten: ook online | Lokatie Eyserbos. (Z-L) 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.