Een andere manier van genezen en beter worden!


Na 10 jaar zeer intensief Healing aan  honden te hebben mogen geven, zijn er tot de conclusie gekomen dat het voor ons te zwaar en te confronterend is om iedere keer de emotionele wonden en de trauma van de hond te zien, ervaren en te helen. 

Wel zijn er zeer dankbaar voor het vertrouwen wat de hond en zijn baasje ons  geschonken heeft om dit te mogen ervaren. Deze kennis, hoe honden alles ervaren nemen we zeker mee!  Die is eenmalig en enorm waardevol voor ons!

Wij hebben een nieuwe manier ontdekt die de hond heel erg goed helpt, als het baasje ervoor open staat. Want in plaats dat wij de hond van een ander healen, mag het baasje het zelf, samen met de hond doen met onze begeleiding. Maar het baasje doet het meeste werk! HOE MOOI IS DIT! Dit versterkt enorm het vertrouwen in elkaar en de binding. 

Praktisch

Je stuurt ons de klacht van de hond waar je naar gekeken wilt hebben. Wat wij dan gaan doen is met onze eigen techniek voor de hond uitmeten welk natuurgeneeskundige druppels van Vita, je hond, met die klacht, vooruit helpt om er zo goed mogelijk af te komen. Ik zeg niet om er vanaf te komen, omdat hier, en eigenlijk altijd, het uiteindelijke resultaat afhankelijk is van de bereidwilligheid en zorg van de baasjes. 

De producten die Vita aanbied kan ik , namens mezelf en mijn honden zeggen dat ze zeer waardevol, zuiver en ook heel sterk zijn als je gevoelig bent. En honden zijn dat. 


We zetten deze alleen in bij gedrag en gezondheidsondersteuning als onderdeel van coaching. 

1 druppel kan al enorm veel goeds in beweging zetten. Dat is mijn eigen ervaring.

Vervolgens ga je je hond deze druppels geven, eventueel neem jij deze zelf ook, (de hond is een spiegel). De energie van deze druppels werken energetisch. Het zet veel in positieve beweging wat anders niet mogelijk zou zijn.  Eigenlijk doen de druppels dan alles en is het verder een kwestie van je hond goed observeren en inspelen op mogelijke veranderingen. 

Je kunt hierover bellen mocht je meer informatie willen. 

Het is niet mijn bedoeling reclame te maken. Want het gaat hier om gezondheid! 

Ik kies ervoor hier geen geld mee te verdienen. Je kunt het zelf bestellen. 

Het  is mijn bedoeling dit onder de aandacht te brengen met de beste intenties. 

Net zoals  mijn tandarts mij dit ook aangeraden en dankbaar op geattendeerd heeft. 

Met producten voor gestresste hersenzenuwen, voor zuivering en ontbinding van kwik (vaccinaties) , tegen straling 5G,  opbouw weerstand en conditie voor tijdens en na corona en andere virussen, hart en bloedvaten en veel meer. 

Zelf ben ik uiterst verrast en tevreden over de werking tegen parasieten! Dus ook vlooien en teken en wormen en de Giardia parasiet.

All Rights reserved. 2012-2022. Helen(a) met honden |Colour of Dogs.  Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Colour of Dogs. Helena Schmets.  in welke vorm dan ook. Contactgegevens:
Email:Colourofdogs @ gmail.com | tel: 0624109877 | diensten: ook online | Lokatie Eyserbos. (Z-L) 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.